“Welk model past het beste bij mijn haartype en gezichtsvorm?” Die vraag horen we vaker. Het antwoord is voor iedereen verschillend. Laat u adviseren door de kappers van Onnes Coiffures, want een kapsel waar over nagedacht is, is een gegarandeerd succes!

Knippen I Kleuren I Föhnen I Producten I Team

 

Dameskapper I Herenkapper Dameskapper I Herenkapper
 

Knippen

Draagt u uw haar altijd hetzelfde? Dan is het fijn als de kapper het precies knipt zoals u het wilt. Bij Onnes Coiffures adviseren we u altijd over de beste behandeling, zodat uw haar gezond en sterk wordt of blijft. Wilt u eens heel iets anders? Leuk! We zorgen ervoor dat uw nieuwe kapsel perfect bij u past. Kom langs op een van onze locaties in Groningen, ook voor permanenten of watergolven.

Feest- en bruidskapsels
Een bijzondere gelegenheid op de agenda? Daar hoort een feestelijke haarstijl bij. Opsteken of los, misschien een mooie vlecht? Maak een afspraak voor een feest- of bruidskapsel.

 

 
Keune I Goldwell Keune I Goldwell

Kleuren

Ook als wij uw haar kleuren zorgen wij ervoor dat uw haar in goede conditie blijft. De verf die we gebruiken is voedend voor uw haar, waardoor uw haar glanst als nooit tevoren.

Om de perfecte kleur voor u te kiezen maken wij gebruik van een kleuranalyse. Met gebruikmaking van deze analyse onderscheiden wij 9 types zodat wij samen met u gaan voor de perfecte look! Kies dan ook voor een intense kleur, die gelweldig past bij uw huid en ogen!

Gespecialiseerd in krullen I Bruiskapsels I Feestkapsel
Gespecialiseerd in krullen I Bruiskapsels I Feestkapsel
 

Föhnen

Heeft u moeite om uw haar goed in model te krijgen? Als de kapper het met een föhn in model brengt zit het gegarandeerd goed, en heeft u er langer plezier van. Met een speciale ronde borstel en de juiste verzorgingsproducten geven we uw haar glans en veerkracht. Loop bij ons binnen of maak snel een afspraak.

 
Matrix I Oil Wonders

Producten

Wij werken met producten van Matrix & L'oréal

 Biolage R.A.W. is Real. Authentic. Wholesom. Deze krachtige haarverzorgings- en stylingslijn geeft je de mogelijkheid om die look te creëren die helemaal bij jou past, terwijl je goed voor je haar zorgt en het milieu. Biolage R.A.W. staat voor: feel-good, look-good, do-good! De R.A.W. lijn bestaat voor 70 tot 100% uit natuurlijke ingrediënten wat betekend dat de ingrediënten minder dan 50% bewerkt zijn, waardoor de moleculaire structuur van de gebruikte planten en/of mineralen gewaarborgd blijft. 

Met de R.A.W. lijn zeggen wij nee tegen: siliconen, sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Alleen de beste natuurlijke ingrediënten vind je terug in deze heerlijke lijn. 

Geef jouw haar nu deze heerlijke detox! Ben je klaar voor ongeëvenaarde, gezonde haarresultaten? Probeer dan nu Biolage R.A.W. haarverzorging en styling bij ons in de salon. Een onvergetelijke beleving voor je zintuigen met heerlijke geuren van onder andere kokos, honing, vanille, citrus en nog veel meer!

WIST JE DAT...

...we bij Biolage R.A.W. de hele wereld rondreizen op zoek naar de beste ingrediënten? Deze komen uit een aantal van 's werelds meest exotische gebieden. We reizen af naar de hoogste bergen en de diepste zeeën om te vinden waar we naar op zoek zijn. Onderstaande landkaart laat een aantal van deze plekken zien.

 

Matrix I Biolage R.A.W.
Matrix I Biolage R.A.W. Styling Matrix I Biolage R.A.W. Matrix I Biolage R.A.W. Styling
Onnes Coiffures I Groningen
 

Team

Team Onnes CoiffuresI Kapsalon

Ons Team!

Team Onnes CoiffuresI Kapsalon
 

Salon Paterswoldseweg 
Onnes Coiffures
Paterswoldseweg 16/1
9726 BC Groningen
050-3181852

Openingstijden

Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 15:50

 

 

 


Maandag de gehele dag gesloten

Salon S.O.J. Palmelaan
Onnes Coiffures
S.O.J. Palmelaan 301-303
9728 VJ Groningen
050-5264602

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 15:00

 

 

 


Maandag de gehele dag gesloten

KvK-nummer
2013708

E-mail
info@onnescoiffures.nl

Maak direct een afspraak bij kapper Onnes Coiffures in Groningen.