Knippen, kleuren en stylen door jouw professionele kapper uit Groningen

Boek nu een afspraak

Knippen, kleuren en stylen door uw professionele kapper uit Groningen

Boek nu een afspraak

Knippen, kleuren en stylen door uw professionele kapper uit Groningen

Boek nu een afspraak

Knippen, kleuren en stylen door uw professionele kapper uit Groningen

Boek nu een afspraak

“Welk model past het beste bij mijn haartype, gezichtsvorm en levensstijl?”

Uiteindelijk is de vraag waar het wat ons betreft om gaat. Het antwoord is voor iedereen verschillend. Laat jij adviseren door de kappers van Onnes Coiffures, want een look waarover nagedacht is, is een gegarandeerd succes!

 

Knippen I Kleuren I Stylen I Omvormen Producten I Team

Knippen

Het is fijn als de kapper je haar precies knipt zoals jij het wilt. Bij Onnes Coiffures adviseren we jou altijd over de beste behandeling en technieken, zodat je haar gezond en sterk wordt of blijft. Uiteraard voorzien van die tips-and-tricks zodat je haar thuis ook precies zo zit zoals jij dat wilt.  Een nieuwe look? Leuk! Wij zorgen ervoor dat je nieuwe kapsel perfect bij jou past. Maak snel een afspraak!

Kleuren

Je uitgroei bijwerken,  een all-over kleur, highlights, balayage, foilayage, of een kleurcorrectie. Voor iedere behandeling kiezen wij het perfecte product. Onze blondering, permanente en demi-permanente kleuren zijn voorzien van de nieuwste technologieën om jouw haar ook tijdens het kleuren optimaal te beschermen. Zodat je haar in optimale conditie blijft en je haar glanst en heerlijk aanvoelt.

Stylen

Het stylen van je haar is natuurlijk de kers op de taart.  Onze stylisten brengen jouw haar graag perfect in model. Of je nu gaat voor een blow-out of beachy waves door onze professionele producten zit je haar gegarandeerd goed en heb je er langer plezier van. Gecombineerd met de juiste verzorgingsproducten geven we je haar glans en veerkracht. 

Maak snel een afspraak.

Omvormen

De permanent is helemaal terug van weggeweest. Tegenwoordig wordt de permanent of omvorming gebruikt als ondersteuning om je haar net even van dat beetje extra volume te voorzien. Laat je vooral eens adviseren door een van de stylisten van Onnes Coiffures!

Producten

Wij werken met de producten van Matrix, Biolage en L’oréal Professionnel

 

WIST je DAT...

Wij tevens de Tecni Art lijn van L’oréal Professionnel in huis hebben om jou te voorzien van de beste styling in een handomdraai bij jou thuis. Kom snel langs bij Onnes Coiffures in Groningen!

Onnes 

Ons team heeft bij elkaar opgeteld ruim 200 jaar aan kapperservaring.
En nog steeds leren wij iedere dag! Waarom?! Omdat wij doen waar we van houden en dat doen we voor jullie!

 

Team Onnes Coiffures.

Ben jij op zoek naar een professionele kapper uit Groningen? Bel dan direct voor een afspraak.