Face Framing. De nieuwe techniek van jouw kapper!

De winter wordt vaak gezien als hét seizoen voor een nieuw kapsel. Je bent zo weer van die gespleten puntjes af die nog waren overgebleven van je zomervakantie en hebt een mooi nieuw kleurtje voor de feestdagen. Een van de nieuwste trends voor deze winter is face-framing. Deze veelzijdige look accentueert je gezichtsvorm en frist je huidskleur op. Veel beroemdheden en trendsetters zijn je dan ook al voorgegaan! Doordat er veel verschillende manieren zijn om deze trend te realiseren, past face-framing bij iedereen. Lees snel verder om te leren wat face-framing precies inhoudt en welke mogelijkheden het beste bij jou passen.


Wat is face-framing?
Zoals de naam al aangeeft, draait face-framing om het prachtig omlijsten van je gezicht met je haar. Dit wordt meestal gedaan met highlights, maar ook een opvallend kleurtje of een aantal kortere lokken behoort tot de mogelijkheden. Zo accentueer je de aspecten van je gezicht waar je blij mee bent en verhul je de delen waar je zelf minder tevreden over bent. Je kunt face-framing ook zien als contouring met je haar!


De bekendste vorm van face-framing bestaat uit twee geblondeerde plukjes haar die langs je gezicht vallen. Deze opvallende look is geïnspireerd door de girlpower van de jaren ‘90 en geeft je een krachtige, jeugdige uitstraling. Je kunt voor subtiele highlights kiezen om meer diepte aan je haar te geven of voor een groot contrast met je eigen haarkleur gaan om lekker op te vallen. Jouw kapper van Onnes Coiffures in Groningen adviseert je graag over de mogelijkheden.


Face-framing biedt voor ieder wat wils


Omdat face-framing aangepast kan worden aan jouw haarkleur, haartextuur, gezichtsvorm en huidskleur, past deze trend echt bij iedereen. Zo kun je in plaats van blonde highlights kiezen voor een kleurtje. Zowel een natuurlijke tint als een pastelkleurtje kan een prachtig effect geven. Of je nu voor lichtblond, zachtroze of warm koper gaat, jouw kapper gebruikt diverse verf- en folietechnieken om de perfecte tint te creëren.


Face-framing met highlights of een kleurtje is geschikt voor steil haar, golven en krullen. Wil je je haar liever niet kleuren? Kies dan voor curtain bangs, die ook uit de jaren ‘90 komen en dit jaar weer in het straatbeeld verschijnen. Deze pony omlijst je gezicht ook prachtig en de lengte ervan kan natuurlijk aangepast worden aan jouw wensen en de vorm van je gezicht.


Heb je interesse in face-framing-highlights of wil je bespreken wat het beste bij jouw haar en gezicht past? Maak dan een afspraak bij Onnes Coiffures, jouw kapsalon in de stad Groningen.

0

Salon Paterswoldseweg

Onnes Coiffures

 Paterswoldseweg 16/1

9726 BC Groningen

050 - 318 18 52

 

Openinstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Salon S.O.J. Palmelaan

Onnes Coiffures

 S.O.J. Palmelaan 301-303
9728 VJ Groningen

050 - 526 46 02

 

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 15:00

E-mail

 info@onnescoiffures.nl

 

Privacyverklaring

 

KvK-nummer

02013708

 

Maak direct een afspraak bij kapper Onnes Coiffures in Groningen.