Droog haar voorkomen in de winter

Je haar is nog maar net hersteld van de zomervakantie en de koude wintermaanden staan alweer voor de deur. En natuurlijk wil je dat ook tijdens de feestdagen je haar er prachtig gezond uitziet! Koude wind en centrale verwarming eisen hun tol op je haar, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om je haar hierop voor te bereiden. Lees verder om te zien hoe je droog haar ook in de winter kunt voorkomen.

 

Je haar voorbereiden op de winter

Verzorg je haar met behulp van onderstaande tips en je hebt ook in de winter geen last van droog haar!

  • Eet gezond. Je voeding heeft een grote invloed op je haar. Gezonde voeding met veel water, vitamine C, eiwitten en gezonde vetten zorgt ook voor gezond haar, het hele jaar door.
  • Ga niet met nat haar naar buiten als het vriest. Je haar kan dan ook bevriezen en makkelijk afbreken. Dit kan zelfs kale plekken als gevolg hebben! Laat je haar dus binnen goed drogen of gebruik een haardroger op een lage stand.
  • Draag een muts. Een muts beschermt je haar en je hoofd tegen de kou. Maakt jouw muts je haar statisch? Je lost dit makkelijk op door wat haarspray op je borstel te spuiten en hiermee voorzichtig je haar te borstelen. Plat hoedenhaar? Borstel dan je haar op de kop, dus met je hoofd naar voren hangend.
  • Gebruik de juiste verzorgingsproducten. Hierbij kun je denken aan een beschermende olie of een voedend haarmasker. Wil je weten welke producten het beste voor jouw haar zijn? De haarstylisten van Onnes Coiffures adviseren je graag, dus kom even langs bij onze kapsalons.
  • Beperk het gebruik van föhn, stijl- of krultang. Grote temperatuurswisselingen zijn niet goed voor je haar. Wordt je haar erg heet tijdens het stijlen en vervolgens buiten erg koud, dan kan het beschadigd worden. Je kunt beschadigingen beperken door eerst een beschermend haarserum aan te brengen en na afloop een speciaal hiervoor ontwikkelde spray.

Wil je dat je haar er tijdens de feestdagen prachtig verzorgd uitziet? Bij Onnes Coiffures uit Haren kun je altijd binnenlopen voor advies over haarverzorging en een knipbeurt, maar onze haarstylisten voorzien je ook graag van een prachtig feestkapsel. In verband met COVID-19 is het momenteel helaas enkel mogelijk met afspraak geknipt te worden. Maak snel een afspraak, of kom direct langs!

0

Salon Paterswoldseweg

Onnes Coiffures

 Paterswoldseweg 16/1

9726 BC Groningen

050 - 318 18 52

 

Openinstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Salon S.O.J. Palmelaan

Onnes Coiffures

 S.O.J. Palmelaan 301-303
9728 VJ Groningen

050 - 526 46 02

 

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 15:00

E-mail

 info@onnescoiffures.nl

 

Privacyverklaring

 

KvK-nummer

02013708

 

Maak direct een afspraak bij kapper Onnes Coiffures in Groningen.