Nieuw kapsel

De laatste haartrends voor deze zomer

Heb je tijdens de laatste lockdown je haar laten groeien of heb je zelf vol goede moed (maar waarschijnlijk een minder goed resultaat) de schaar erin gezet? Het is hoe dan ook tijd voor een bezoekje aan de kapper en een gloednieuw kapsel. Maar waar kies je voor? Laat je inspireren door de laatste haartrends en lees hier welke kapsels en kleuren deze zomer in zijn.

Welke kapsels zijn in?
Van kort tot lang, er is ongetwijfeld een trendkapsel dat perfect bij je past. Laat je inspireren door de volgende nieuwe kapsels:

 • Kort, korter, kortst! Als je je haar het afgelopen jaar hebt laten groeien, ben je zeker niet de enige die die lange lokken nu goed zat is. Verschillende variaties op de pixiecut waren nog nooit zo populair en bewijzen dat kort haar heel vrouwelijk en heel stoer kan zijn.
 • Een matje. Ja, echt – het matje is terug van weggeweest! Voor een uiterst hippe look kies je voor een kort kopje met langere lagen in je nek.
 • Korte bob. Vlot en makkelijk – de korte bob is eigenlijk al jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met of zonder pony, met laagjes of op één lengte... Het kan allemaal, waardoor dit kapsel aan te passen is aan elke stijl, elke soort haar en elke vorm gezicht.
 • Shaggy met pony. Dit is een moderne variant op een klassiek kapsel uit de jaren 70. Dit kapsel is perfect voor golvend of krullend haar en geeft je een vlotte uitstraling.
 • Een lange pony. Ook de 'curtain bangs' bekend van de jaren 90 zie je deze zomer weer terug. Deze lange pony draag je niet recht over je voorhoofd, maar omlijsten je gezicht als het ware.
 • Lang, langer, langst. Naast kort haar is ook ontzettend lang haar helemaal in. Dit zogenaamde zeemeerminnenhaar staat mooi vrouwelijk. Het is extra belangrijk om je lange haar goed te voeden, zodat ook de punten gezond blijven.

Welke kleuren zijn in?
Tijd voor een nieuw kleurtje? Kies uit de volgende trendkleuren of laat je adviseren door je haarstylist:

 • Harmonieus grijs. Omarm je grijze haren door ze op natuurlijke wijze te blenden met je originele haarkleur.
 • Platinablond. Dit is een haarkleur die thuis eigenlijk nooit goed lukt, maar meestal resulteert in een bos gelig stro. Dit is dan ook het perfecte moment om je haar optimaal te laten ontkleuren door je haarstylist van Onnes Coiffures in Groningen.
 • Roze en paars. Naast de natuurlijke tinten zie je ook veel roze, lila en paarse haarkleuren. Leuk als je echt wil opvallen en verrassend draagbaar!
 • Asblond. Deze koele blondtint is een van de populairste kleuren van deze zomer. Maar ook andere soorten blond, bijvoorbeeld met een donkere of zelfs rode basis, staan dit seizoen erg mooi.
 • Koper. Koper is een warme rode tint die erg mooi staat bij de meeste huidskleuren. Ook deze kleur kun je perfect combineren met highlights of bijvoorbeeld een ombré-effect.
 • Balayage en ombré. Dit zijn eigenlijk geen kleuren maar technieken, waarbij mooie overgangen worden gecreëerd tussen donkere en lichte haartinten. Beide geven een levendig effect en zijn al een aantal seizoenen ontzettend populair – en het einde van deze trends is zeker nog niet in zicht!

Meer weten over de laatste haartrends of meteen een afspraak maken bij je haarstylist? Neem contact op met Onnes Coiffures in Groningen.

0

Salon Paterswoldseweg

Onnes Coiffures

 Paterswoldseweg 16/1

9726 BC Groningen

050 - 318 18 52

 

Openinstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Salon S.O.J. Palmelaan

Onnes Coiffures

 S.O.J. Palmelaan 301-303
9728 VJ Groningen

050 - 526 46 02

 

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 15:00

E-mail

 info@onnescoiffures.nl

 

Privacyverklaring

 

KvK-nummer

02013708

 

Maak direct een afspraak bij kapper Onnes Coiffures in Groningen.